Categories
Asunnot Kotoutus

HSS:n Asuntotiimi – kumppani ulkomaisten työntekijöiden kotouttamisessa


Rekrytoinnissa ei ole pelkästään kyse oikeiden henkilöiden löytämisestä – on myös välttämätöntä varmistaa, että he kotiutuvat uuteen ympäristöön. HSS:n Asuntotiimi on täällä auttamassa.

Kun henkilö on saapumassa Suomeen ja tiedetään yksikkö ja paikkakunta, alkaa seuraava tärkeä vaihe: asunnon hankinta. Ymmärrämme, että lähellä työpaikkaa sijaitseva asunto tai hyvät liikenneyhteydet ovat ensisijaisen tärkeitä. Ottaen huomioon kustannustehokkuuden, tarjoamme myös yhteisasumisratkaisuja.

Asunnon löytäminen voi olla haaste, mutta olemme erikoistuneet tähän tehtävään ja kukaan yli 700:sta Suomeen työllistyneestä opiskelijastamme ei ole jäänyt ilman asuntoa.

Kun asunto on valittu, huolehdimme, että se on muuttovalmis. Toimitamme paikalle aloituspaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan. Tämä ei ainoastaan helpota työntekijänne sopeutumista, vaan myös säästää teidän aikaanne ja resurssejanne.

Kaikki käytännön järjestelyt, kuten avainten toimitus ja kalusteiden järjestely, sujuvat vaivattomasti. Tarjoamme jopa palvelun sähkösopimuksen järjestämiseksi, joten voitte keskittyä siihen, joka on työpaikalla pärjäämisen kannalta tärkeää: perehdyttämiseen.

Ymmärrämme, että rekrytoinnin jälkeen saattaa ilmetä kysymyksiä liittyen asumiseen ja kotouttamiseen. Me olemme täällä auttaaksemme. Tavoitteenamme on tukea koko prosessin ajan, aina ulkomailta rekrytoidun henkilön saapumisesta siihen asti, kun he ovat täysin kotiutuneet Suomeen.

HSS:n Asuntotiimi on sitoutunut varmistamaan, että teidän ulkomailta rekrytoimanne työntekijät saavat mahdollisimman sujuvan alun Suomessa.

Ota yhteyttä – anna meidän auttaa teitä rakentamaan menestyvää ja monikulttuurista tiimiä!